Održavanje, popravak i remont

Jedino se ispravnim održavanjem osigurava nesmetan rad vaše opreme. Loctite nudi najbolja rješenja za zadatke održavanja na području lijepljenja, brtvljenja, čišćenja i podmazivanja.

Naši su proizvodi poznati po visokoj razini pouzdanosti i sigurnosti. Oni vam prvenstveno pomažu da uštedite na vremenu i smanjite troškove, jer se zastoj u radu industrijskih dijelova može smanjiti na najmanju moguću mjeru ako ih održavate proizvodima Loctite.

Brzi linkovi:

Proizvodi - heroji u održavanju
Vodič kroz proizvode
 za održavanje
Rješenja za industriju
 i opremu

Obuka za stručnjake
 u održavanju
Partneri Kontakt

Primjer primjene

Pogledajte kako rješenja za održavanje iz Loctite-a pomažu da ovaj stroj za obradu papira radi bez zastoja i kod brzine od 1900 metara u minuti.

Proizvodi - heroji u održavanju

Loctite ima profesionalne proizvode za održavanje za sve poslove lijepljenja, brtvljenja, čišćenja i podmazivanja.

Bez obzira na to koji je vaš zadatak – uspjet ćete ga riješiti s proizvodima Loctite.


Vodič kroz proizvode za održavanje

Pronađite pravo rješenje za sve zadatke održavanja. Za mobilne uređaje, na internetu ili u ispisanom obliku – u bilo koje vrijeme na bilo kojem mjestu.


Rješenja za industriju i opremu

Godine iskustva u proizvodnji i održavanju omogućili su nam da steknemo dubinsko poznavanje tipičnih popravaka u održavanju u svim granama industrije i uobičajenoj industrijskoj opremi.

Rješenja za industriju:
Naši programi za industriju pokrivaju tipične izazove za popravak i održavanje u vašoj industriji. Oni uključuju brojne primjere primjene, reference i prikaze slučajeva. Saznajte kako je vaš problem riješen u nekoj drugoj, usporedivoj situaciji.

Brodogradnja Rudarstvo Čelik Oprema i uređaji

Petrokemija Elektrane Otpadne vode

Željeznice Općenita oprema


Rješenja za opremu

Naši programi za uređaje ulaze još dublje u posebne zadatke pri popravku i održavanju pojedinih dijelova industrijske opreme. Oni uključuju rješenja za specifične primjene za razne poslove popravaka uz prijedlog odgovarajućeg proizvoda. Ne trebate se brinuti oko izbora proizvoda i možete se koncentrirati na obavljanje posla.

Industrijski mjenjači

Priručnik za održavanje

Industrijske pumpe

Vodič za popravljanje i održavanje svih vrsta industrijskih pumpi

Obuka za stručnjake u održavanju

Vrhunski proizvodi onoliko su dobri koliko ih dobro ljudi koriste. Zbog toga smo za vas osigurali praktičnu obuku za korištenje naših proizvoda za popravke i održavanje.
Naši stručnjaci dobro poznaju probleme s kojima se susrećete u svakodnevnom radu i dat će vam alate i praktično znanje za uspješnu primjenu naših proizvoda.

Molimo kontaktirajte nas kako biste dogovorili obuku prilagođenu vašim potrebama.


Partneri

Mnogi od naših proizvoda dostupni su kod naših distributivnih partnera. Kako biste pronašli distributera u vašoj blizini, kliknite.


Henkel je zasnovao partnerstva s odabranim pružateljima usluga industrijskog održavanja kako bi uz proizvode za obradu površina mogao ponuditi i usluge aplikacijske podrške.

Kako biste saznali više o Henkelovoj mreži certificiranih aplikatora, kliknite.


Kontakt

Kontaktirajte nas ako želite saznati više informacija o Loctite rješenjima. Naši vam tehnički stručnjaci mogu ponuditi obuku prilagođenu vašim potrebama. 

Tiskani i video sadržaji