Rješenja u obradi površina
Popravak, rekonstrukcija i \nzaštita industrijske opreme

Rješenja u obradi površina

Popravak, rekonstrukcija i \nzaštita industrijske opreme

Rješenja u obradi površina

Teški uvjeti rada, izlaganje ekstremnim uvjetima I visokom opterećenju s vremenom će uzrokovati trošenje čak I najkvalitetnije opreme. Inovativna rješenja u obradi površina iz Loctitea omogućuju vam popravak, rekonstrukciju i zaštitu vaše industrijske opreme. Kakve god bile vaše potrebe za održavanjem u industriji, vrhunski Loctite proizvodi pomoći će vam u borbi s korozijom, abrazijom i agresivnim kemikalijama.

Brzi linkovi:
Primjene      Prednosti      Podrška      Proizvodi      Preuzimanja      Kontakt


Primjeri primjene

Bez obzira na izazov s kojim se susrećete, Loctite ima pravo rješenje za vaše potrebe.

Prednosti

Ostvarite korist koju vam pružaju naše kompetencije kako biste riješili svoje potrebe vezane uz obradu površina:

Povećanje pouzdanosti

istrošenih dijelova vraćanjem u upotrebljivo stanje

 
Poboljšanje sigurnost

sprečavanjem nezgoda na radu prouzročenih kvarom dijelova

 

Ušteda vremena

smanjenjem zastoja rada i produženjem vijeka trajanja dijelova

 
Smanjenje troškova

izbjegavanjem zamjene dijelova i smanjenjem potreba za zalihama rezervnih dijelova

 


Tehnička podrška pri aplikaciji proizvoda

Iskusni Henkelovi inženjeri predano vam pružaju najvišu razinu tehničke podrške i pomoći za sve izazove s kojima se susrećete pri obradi površina.


Kako bismo vam uz same proizvode osigurali profesionalnu aplikacijsku podršku, Henkel se udružio s odabranim davateljima usluga industrijskog održavanja. Aplikatori  koji zadovolje visoke Henkelove standarde mogu postati Henkelov certificirani aplikacijski centar. Kliknite ovdje kako biste saznali više o Henkelovim certificiranim aplikacijskim centrima.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim proizvodima i obuci koju pružamo ili kako biste dobili ponudu za uslugu.

Proizvodi

Uz Loctite proizvode za obradu površina možete popraviti, rekonstruirati i zaštititi svu vašu industrijsku opremu.  Ovi proizvodi nude vam integrirano rješenje: od čistača za pripremu opreme, proizvoda za popravak mehaničkih oštećenja na metalnim dijelovima, do zaštitnih premaza i masa protiv trošenja koji štite dijelove od mehaničkih i kemijskih oštećenja.

Čišćenje

Temeljito čišćenje dijelova od ključne je važnosti kako bi se osigurala uspješna aplikacija kako proizvoda za popravak metala, tako i zaštitnih premaza i masa protiv trošenja. Pripremite svoju opremu za dugotrajan učinak obrade površina. Loctite čistači, jednostavni za korištenje, potpuno uklanjaju nečistoću, masnoću i kemijska onečišćenja.

  Više
Mase s metalnim punilom

Popravak metala s Loctite proizvodima s metalnim punilom omogućuje vam da brzo popravite  istrošene i oštećene dijelove. Neka vaši dijelovi ostanu na proizvodnoj traci – bez potrebe za zavarivanjem. Bilo da trebate popraviti mehanička oštećenja ili lomove  naši proizvodi osigurat će vam pouzdane rezultate.

  Više
Zaštitni premazi i mase protiv trošenja

Zaštita površina od agresivnih uvjeta u okolini ključna je kako bi se troškovi održavanja i vrijeme zastoja održali na minimumu. Za maksimalnu učinkovitost, sigurnost i pouzdanost koristite inovativne zaštitne premaze i mase protiv trošenja za zaštitu od korozije, abrazije, agresivnih kemikalija i drugih negativnih utjecaja.

  Više

Ovdje možete pregledati punu ponudu proizvoda:
Pregled proizvoda Ovdje možete pregledati punu ponudu proizvoda za obradu površina Više

Preuzimanja

Brošure i katalozi

Podrška i rješenja u primjeni

Rješenja za rekonstrukciju, popravak i zaštitu industrijskih površina i opreme.

Rješenja u obradi površina

Rekonstrukcija, popravak i zaštita industrijske opreme

Tiskani i video sadržaji