Ističemo

Loctite i Teroson su utemeljeni na opsežnom 'know-how-u' i inovativnim idejama. Mi stalno radimo na usavršavanju naših proizvoda i proizvodnih procesa. Ispod ćete pronaći primjere inovativnih proizvoda i rješenja iz Henkela.


LOCTITE strukturna ljepila za opću primjenu na bazi hibridne tehnologije pretstavljaju prekretnicu u strukturnom lijepljenju.
Formulirana su kako bi se mogla nositi s rastućim zahtjevima inustrijskog dizajna i održavanja.

Henkel je unaprijedio asortiman brtvila za prirubnice i cijevne navoje novim inovativnim formulacijama proizvoda LOCTITE 518 i LOCTITE 577 s bitno unaprjeđenim učinkom u zahtjevnim radnim uvjetima.

LOCTITE Anti-Seize maziva su proizvodi vrhunske kvalitete razvijeni za zaštitu metalnih dijelova od korozije, svarivanja i zaribavanja.
Zbog posebnog sastava osobito su korisne u uvjetima graničnog trenja koji su uzrokovani kombinacijom niske brzine i visokog pritiska.

LOCTITE 4090 hibridno ljepilo je kombinacija trenutnog ljepila (cijanoakrilata) i strukturnog ljepila (epoksid). Ovo je Henkelovo prvo trenutno ljepilo prikladno za primjene kod strukturnog lijepljenja.

LOCTITE SF 7900 CERAMIC SHIELD jedinstveni je keramički zaštitni sloj bez silikona koji sprječava lijepljenje varnica na dijelove opreme za zavarivanje. Zaštitni sloj stvara suhi film. Zaštitni sloj odbija varnice i osigurava do 8 sati neprekinutog rada – bez potrebe za ponovnim nanošenjem.

Ovo inovativno rješenje za popravke čeličnih cijevi brza je i ekonomična alternativa zamjeni cijevi. Osiguravamo komponente za pripremu površine, ojačanje i gornji premaz, ovo rješenje 'sve u jednom' nanosi se izravno na površinu cijevi. Sustav za popravak ojačava i brtvi čelične cijevi pod visokim pritiskom uz temperaturnu i kemijsku otpornost.

Instalateri i vodoinstalateri diljem Europe pouzdaju se u nit za brtvljenje LOCTITE 55 kao referentni proizvod za brtvljenje cijevi.

Trebate pomoć?

Nazovite: 00 385 1 6008-161

Tiskani i video sadržaji